Servicii curățenie

Dacă producția este inima unei companii, clădirile reprezintă chipul ei. Și pentru că aici igiena joacă un rol crucial, Utilitech Services se ocupă de curățenia și întreținerea întregii infrastructuri, fie că vorbim de birouri, reședințe personale sau hale de producție, de centre comerciale sau de școli și de hoteluri.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale specifice, putem personaliza soluțiile de curățenie – de la curățenia de bază zilnică sau săptămânală, până la servicii complete de îngrijire, poți avea încredere că proprietatea ta va fi un atu în construirea imaginii tale. Căutăm constant produsele, tehnicile și echipamentele potrivite pentru a îmbunătăți continuu serviciul nostru de curățenie și igienă pentru că ne-am propus să-ți depășim așteptările de fiecare dată.

Servicii curățenie

Selectează un serviciu de mai jos pentru a afla mai multe detalii

  • Curățenie comercială/office
  • Curățenie rezidențială
  • Curățenie generală și în profunzime
  • Curățenie înainte/după relocare
  • Curățenie după evenimente/petreceri
  • Curățare covoare/mochete și canapele
  • Curățare piscine/saune/jacuzzi

Curățenie comercială/office

Curățenie comercială/office

Ca parteneri în curățenie, este de datoria noastră să te ajutăm să identifici cele mai eficiente modalități de a te pune la adăpost de boli, paraziți și bacterii. Analizăm îndeaproape fiecare spațiu, de la puncte de acces și holuri deschise, până la săli de întâlnire și birouri individuale. În dezvoltarea unui protocol de menaj eficient, Utilitech Services te va ajuta să iei în considerare atât amplasamentul, programul, frecvența cât și mixul de produse și tehnologii potrivite pentru sediul tău.

Curățenie rezidențială

Curățenie rezidențială

Când alegi Utilitech Services pentru menajul reședinței tale, te asiguri că oricând revii acasă găsești totul curat și ordonat: suprafețele sunt curățate de praf, podelele dure sunt măturate și spălate, covoarele sunt aspirate cu echipamente cu filtre HEPA, coșurile de gunoi sunt golite, toaletele sunt curățate și igienizate. Lista noastră de sarcini nu se oprește aici, includem în ea orice ai nevoie în materie de menaj.

Curățenie generală și în profunzime

Curățenie generală și în profunzime

Astăzi mai mult ca oricând am devenit conștienți de importanța unui mediu bine igienizat pentru sănătate. Serviciile noastre de curățenie generală și în profunzime pun sub lupă zonele în care menajul de rutină nu ajunge: tavanele, obiectele de iluminat, întrerupătoarele, caloriferele, rosturile dintre plăcile gresiei și faianței, geamurile, ramele și plasele acestora, jaluzelele și perdelele, ușile, mânerele, mobilierul tapițat etc. Nu lăsăm nimic neatins și personalizăm serviciul pentru a include zone de care cei mai mulți pot uita.

Curățenie înainte/după relocare

Curățenie înainte/după relocare

Când plănuiești să te muți sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le planifici, încât te poți simți copleșit. Nu trebuie să-ți faci griji și pentru curățenie. Echipa Utilitech Services te va ajuta să economisești timp și efort, astfel încât să poți fi prezent acolo unde este nevoie de tine. Iar noi ne asigurăm că lași în urmă un spațiu lună și că te muți într-un altul la fel.

Curățenie după evenimente/petreceri

Curățenie după evenimente/petreceri

Nu vrem să părem lipsiți de modestie, dar serviciul nostru de curățenie după evenimente este genial: l-am gândit să se potrivească nevoilor tale și să te scape de cel puțin una dintre durerile de cap. Repercusiunile petrecerilor pot fi destul de urâte, iar asta presupune stres și presiune suplimentară. Avem toate echipamentele necesare pentru astfel de situații, cum ar fi curățarea covoarelor și a tapițeriei și garantăm că te vei simți mai bine după ce urmele petrecerii au fost șterse.

Curățare covoare/mochete și canapele

Curățare covoare/mochete și canapele

Un serviciu de care suntem mândri, pentru că poate reda canapelelor și covoarelor aspectul lor proaspăt prin șamponare profesională. Indiferent dacă vorbim despre spații comerciale sau rezidențiale, te ajutăm să scapi de toate petele de pe tapițerie, perne, țesături, piele și  piele întoarsă și să le îmbunătățești durabilitatea.

Curățare piscine/saune/jacuzzi

Curățare piscine/saune/jacuzzi

Când investești într-o zonă spa, intenția este să creezi o zonă de relaxare de care să te poți bucura fără griji. Cu toate acestea, calitatea și igiena apei, menținerea unui echilibru chimic bun și siguranța utilizatorilor îți pot da bătăi de cap. Aici intervenim noi: fie că ai nevoie de servicii regulate de curățare a piscinei sau doar de o singură curățare intensivă, putem fi de ajutor. Avem tehnicieni experimentați atât pentru piscine interioare, cât și pentru cele exterioare și oferim un plan de îngrijire a piscinei de iarnă. În plus, am gândit pentru tine o gamă de servicii suplimentare sub formă de furnizare și montare huse, role pentru acoperirea piscinei, scări, truse de testare a apei, produse chimice pentru piscine și produse de curățare automate.

Informații

utilitech str. Buzești 75-77, sector 1, București

utilitech office@utilitech.ro utilitech 0739 942 099

Intră în contact cu noi

Completează formularul